Хасково

Шофьорка блъсна 8-годишно дете и го откара в болницата

КАТ, илюстрация8-годишно момиченце е пострадало при пътен инцидент на улица „Лонгоза“ в Хасково вчера. Около 11:30 часа детето изкочило внезапно на пътното платно и било ударено от лек автомобил Пежо, който се движел с несъобразена скорост.

45-годишната шофьорка веднага откарала момичето в болницата. То изгубило съзнание и било с охлузни рани.

46-годишна велосипедистка е пострадала при катастрофа няколко часа по-късно. Тя била ударена от лек автомобил Форд на кръстовището на бул. „България“ и ул. „Кресна“. Шофьорът на немската кола решил да завие надясно от най-лявата лента и отнел предимството на жената. Той избягал от мястото, но по-късно бил издирен от полицаите. Пострадалата жена е порезни наранявания на лявата ръка.

Шофьор с огромно количество алкохол в кръвта е заловен в Хасково, допълват от Областната дирекция на МВР. Той е заловен от местен автопатрул, а тестът с дрегер е отчел 2,96 промила.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
28.06.2012 15:26 15:26

Пишете му името на тоя хубостник,какво го криете?

Back to top button