Хасково

80-годишен грък прати моторист в болница, мотопедист нацели Форд

КАТГръцки пенсионер предизвика снощи катастрофа по пътя за Свиленград при опит да изпревари със своя „Опел Аскона“ движещо се пред него МПС

80-годишният чужденец навлязъл с лекия си автомобил в лентата за насрещно движение, вследствие на което се сблъскал с пътуващ към Свиленград мотоциклет „Сузуки-650“, управляван от 30-годишен жител на града. Той е настанен в болница с разкъсно-контузна рана на главата и охлузвания по гърба, но без опасност за живота.

Друг пишман шофьор сам пострада при катастрофа след челен удар в кола. Снощи в 21,35 часа на хасковската улица „Мадара“ 38-годишен неправоспособен мотопедист навлязъл в насрещната лента за движение и се блъснал челно в лек автомобил „Форд“, шофиран от 25-годишен мъж. След катастрофата мотопедистът е настанен в областната болница с фрактура на подбедрица, а возещият се отзад 40-годишен хасковлия е с контузна рана на главата, но също без опасност за живота. Образувано е досъдебно производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button