Хасково

До 50% летни намаления,най-много вървят дрехите

намаления

Петя Петрова

Повечето хасковлии активно се възползват от традиционните летни намаления в града, които достигат до 50 %  показва проучване на Haskovo.info в търговската мрежа. Най-купуваните стоки са тениски, бански, рокли и къси панталонки. Търсенето на намалени дрехи е голямо – твърдят търговци в центъра на Хасково.

Клиентите гледат първо цената и после стоката„, коментира Валентина Баракова – заместник-управител на една от местните вериги магазини. Тя допълни, че практиката им е в края на сезона цената на стоките да става по-ниска, така че търсенето да не спада. В момента марковите тениски се продават между 10 и 20 лева, а банските – до 20.

Петя Петрова, която редовно пазарува за сина си, е категорична, че намаленията са златната ябълка за купувачите. Не само цената, но и качеството на дрехите е от голямо значение, отбелязва хасковлийката. Вчера тя се върнала у дома с пълна торба покупки за сина си. „Тениски, чехли, панталони – всичко е на цена до трийсетина лева“, доволна е тя.

Местни търговци на марково бельо пък споделят, че редовно имат намаления на бански и бельо от миналия сезон. Всяка сряда правят разпродажба и тогава купувачите пазаруват ударно. Вместо редовните цени между 40 и 130 лева, в деня за намаления плажните костюми могат да се закупят и за 10-20 лева. Качеството си заслужава цената, единодушни са клиентките, и затова всяка сряда са на линия в магазина.

намаления

Валентина Баракова в дясно

намаления

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ani
ani
06.07.2012 18:21 18:21

toya magazin kade se namira

ani
ani
06.07.2012 18:21 18:21

taya magazin kade se namira

nununu
nununu
07.07.2012 11:14 11:14

magazinat e Kenvelo..

Back to top button