Хасково

Оперета „Българи от старо време“ на хасковска сцена

Българи от старо времеСпектакълът на Асен Карастоянов „Българи от старо време“ ще бъде представен в Хасково на 11 юли от 19:00 часа на сцената на читалище „Заря“. Операта е  рекордьор по брой играни постановки на всички музикални сцени в страната, съобщават организаторите. 

Спектакълът е създаден от Асен Карастоянов през 1959 г. по едноименната повест на Любен Каравелов. Режисьор  е Николай Априов. Ролите на Хаджи Генчо и Дядо Либен се интерпретират от популярните комици Руслан Мъйнов и Стефан Рядков, чието специално участие е сигурен залог за искрен смях и забавление.

Участват още Герасим Герасимов – Геро, Маргарита Йовчева, Борис Тасков, Мария Иванова, Шмилена Султанова, Яница Нешева, Георги Динев, Любомир Петков, Тоня Петрова, Милен Денев, Галина Костадинова, Кремена Добрева, Галя Папазова, Кунка Дачева.

Цените на билетите са 6, 8 и 10 лева. Билети могат да бъдат закупени на място в читалище „Заря“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button