Спорт

България обра купите на мотокроса, хасковлията Кристиян Кръстев втори

МотокросътВсички купи без една спечелиха българските състезатели на ІV кръг на европейския и ІІІ кръг от източноевропейски шампионат по мотокрос, който се проведе в Хасково днес.

„Състезанието протече  почти без травми. Само един състезател е с напукана ръка“, съобщи за Haskovo.info президентът на Федерацията по мотоциклетизъм Богдан Николов

На европейския шампионат първи станаха Хакан Халми от България в категория 65 куб.см. и Иван Петров при 85-кубиковите машини.

МотокросътПобедители в Източноевропейския кръг станаха българите Георги Гочев (MX2 юноши), Юлиян Райчев (MX), Николай Йовчев (MX1), Николен Кушев (MX ATV) и румънецът Джордже Кабал (MX2). Единственият хасковски представител Кристиян Кръстев (MX2) стана втори.

В отборното класиране при юношите купата отиде при Мото спорт – Варна. В отборното класиране в Източноевропейския шампионат на първо място е България, втори – румънците, а трети – сърбите.

Следващото състезание на мотопистата в Хасково е планувано за 30 септември. Тогава ще се проведе Шести кръг от националния шампионат.

Мотокросът Мотокросът
Мотокросът Мотокросът
Мотокросът Мотокросът
Мотокросът Мотокросът

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
aa
aa
09.07.2012 21:28 21:28

Трасето не е лошо но има проблем с оросителната система не може да се полива пепел с дига много и ако искате световно трябва яко пари да се налеят

Back to top button