Регион

В Димитровград фитнес на открито и безплатна вода в жегите

ФитнесНовият фитнес на открито в спортен комплекс „Раковски“ в Димитровград бе открит официално снощи. Съоръжението е изградено с модерни и функционални уреди за всички, желаещи да тренират навън. 

Стойността на съоръжението е 22 000 лева. Фитнесът на открито разполага с пет уреда,  разположени върху, съвременна покривна настилка.

В непосредствена близост до новата придобивка общината ще вкопае в земята 30 кубикова цистерна, от която да се черпи вода, за поливане на тенис игрището, зелените площи и стадиона, с цел да не се ползва питейна, за тези нужди, съобщават от общинска администрация.

ФитнесВеднага след откриването на модерното съоръжение кметът Иво Димов раздаде на присъстващите по бутилка минерална вода, да се подкрепят в жегата. Той обяви, че от днес в Димитровград на пет възлови позиции из целия град ще има автомати за минерална вода.

Диспенсърите са пред сградата на общината, бул.“България, на бул. „Д.Благоев“, на бул. „Трети март“ и на бул. „Г.С.Раковски“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button