Регион

Трима с опасност за живота след челен удар на Е-80

Катастрофите с гастарбайтери не са рядкост по това време на годината, илюстрацияТрима души са с опасност за живота след челен удар на международния път за Турция.

Инцидентът е станал около 14:30 часа в района на село Брягово, съобщиха за Haskovo.info от Областната дирекция на МВР в Хасково.

Ауди на немски граждани от турски произход, пътуващо в посока границата се е ударило челно в идващо насреща БМВ с пловдивска регистрация. Пострадали са шофьорите на двата автомобила и още двама пътници.

42-годишният водач на БМВ-то, който е от Казанлък, е със счупени крака и ръка и е откаран за лечение в Пловдив. С опасност за живота е и причинилият катастрофата 44-годишен шофьор на Ауди-то. Той също е със счупени крака и вътрешни кръвоизливи. Заедно с него в хасковската болница е и пътник от автомобила му. 46-годишният мъж с немски паспорт е с фрактури на ребрата. Пострадал е и 15-годишният му син, който е леки контузии по тялото, без опасност за живота.

Причините за инцидента се изясняват. Не е изключено шофьорът на Ауди-то да е заспал зад волана. Това е честа причина за подобни инциденти на този път през лятото, когато гастарбайтерите се прибират от Западна Европа към Турция.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
az
az
14.07.2012 19:38 19:38

da e*a maika wi kamikadzeta gadni mrysni mirizliwi wijte sa weee maxaite sa ot tyka p**ali rqzani …

Анонимен
Анонимен
14.07.2012 19:40 19:40

Най-много хора умират по пътищата в хасково при катастрофи точно с тия германо-турци. трябва да бъдат спирани някъде преди да претрепват хората. що не си пътуват със самолет като нормални хора, ми трябва да идват тука да ни избиват!!!!!

Анонимен
Анонимен
15.07.2012 1:01 1:01

При всички случаи е заспал тоя. Те карат от Германия до тука без почивка.

g
g
16.07.2012 10:16 10:16

Те карат в колона. И когато водещата кола тръгне да изпреварва – всички тръгват , без да гледат дали не идват коли отсреща

13
13
16.07.2012 10:41 10:41

ОТ ДЪЛГИЯ ПЪТ ЧАЛМИТЕ ДАВАТ НА ЖЕНИТЕ СИ ДА КАРАТ А ТЕ НЕ СА СЕ КАЧВАЛИ НА КОЛА ОТ КАКТО СА ВЗЕЛИ КНИЖКА !!! ЗАТОВА СТАВА ТАКА :((

А.С.
А.С.
20.07.2012 13:50 13:50

Всичко е вярно което сте написали…Къде са полицаите ?
Понеже често пътувам пътя Хасково -Пловдив и обратно и понякога до Харманли,Много често се натъквам на буквално камикадзета….хем се опитва да изпревари хем не може но не се отказва и понеже нашия живот е по мил ти намаляш ония от зад и той в паниката набива спирачки и става филм.. 🙁

п.с.Редно е да не се допускат да пътуват нощем на територията на БГ,а да спят по паркингите… Хем пари ще направи кмета хем ще са наспани и се очаква да има по малко ПТП-та…

Back to top button