Регион

Семейство гастарбайтери катастрофира, 18-годишна с опасност за живота

ЦСМП - Хасково6-членно семейство гастарбайтери катастрофира тази сутрин на пътя Свиленград – ГКПП „Капитан Андреево“, съобщиха за Haskovo.info от Областната дирекция на МВР.

Инцидентът е станал около 9 часа. 42-годишният шофьор – турски гражданин изгубил контрол над управлението на лек автомобил Рено и се преобърнал в дясно на новостроящото се платно на автомагистрала „Марица“.

Пострадали след пътното произшествие са съпругата и децата на шофьора.

С опасност за живота е 18-годишно момиче. То е със счупена ключица на дясна ръка и палец на лява ръка, контузия на глава, гърди и корем.

Пострадали са още 41-годишна жена, която е с фрактура на предмишница на дясна ръка, фрактура на дяна раменна кост и контузия на главата без опасност, 10-годишно момче, което е с фрактура на показалеца на дясната ръка и контузия на главата, 20-годишен младеж, който е с контузия на главата и корема и 17-годишно момиче, което е фрактура на предмишниза на лява ръка и контузия на главата.

Всички пострадали са настанени в МБАЛ – Хасково, уточняват от полицията.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button