Регион

Сузуки излетя в канавка, трима пострадаха

Катастрофа, илюстрацияТрима души са пострадали при пътно-транспортно произшествие край хасковското село Конуш вчера, съобщават от Областната дирекция на МВР.

В 15:30 часа 58-годишен хасковлия изгубил контрол над Сузуки-то си поради несъобразена скорост и на десен завой автомобилът излетял в канавката. Колата се ударила в крайпътно дърво и се обърнала.

Пострадали са 36-годишната дъщеря на водача, возеща се на предната седалка, която е с контузия на главата и комоцио, 10-годишният й син, возещ се на задна седалка и 13-годишната й дъщеря, която е с тежка контузия на мозъка и фрактури. Момичето е с опасност за живота.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
18.07.2012 13:20 13:20

Сузуки ли?Магарешка каруца не му е за даване на този дръвник,зорлен да си изтрепе децата да е*а и простака му.Да си закачва въжето на шията и да люшва краката шибаняк с шибаняк…

Анонимен
Анонимен
20.07.2012 13:52 13:52

zdraveite mili hora vijdate 4e zad volana e opasno vinagi tribva da sme na 6trek za vsi4ko po nikoga ne o4akvano stava insidenti koi iska da mu postrada deteto.. malkata Gizem e v te6ko sastoqaniee

Back to top button