Хасково

15 пожарни, 4 водоноски и 2 булдозера гасят пожара в Тополовградско

Пожарът15 пожарни автомобила, 4 водоноски и 2 булдозера гасят пожара между толовоградските села Българска поляна, Орлов дол и Хлябово и старозагорското село Главан, съобщи за Haskovo.info инспектор Пламен Петков от Областно управление „Пожарна безопасност и защита на населението“ – Хасково.

Сигнал за инцидента е подаден на спешния телефон 112 около 14:40 часа днес. Причината за пожара е иска от трактор по време на работа на полето. 

До този момент са обхванали 1200 дка широколиста гора и лесонепригодни площи. В гасенето на пламъците са се включили и хора от Харманли и Симеоновград. Операцията по гасенето на пожара се ръководи от шефът на хасковската пожарна комисар Николай Вълчев.

Няма пострадали хора. Няма опасност и за населените места засега. Най-близкото селище е на около 4 километра от огъня.

Пожарът Пожарът

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Lilia
Lilia
26.07.2012 19:46 19:46

Да не са изменили нещо Закона за горите и добива на дървен материал, та почнаха отново пожари? Сега турциге ли ще правят дъзкорезници и преработвателни фабрики край границата?

Анонимен
Анонимен
28.07.2012 12:52 12:52

Ам къде е Свиленградския началник на пожарната,нито се вижда нито се споменава за него някъде?Нали е №1 Боко го пращаше тука там да гаси като голяв пожарникар а тука го няма.Да не е припаднал пак и да е в болницата,щото така е по лесно а?

Анонимен
Анонимен
28.07.2012 12:57 12:57

Ненков не се подпирай там ами влизай в огъня да гасиш,че инак няма да се върнеш в Хаксово на БЯЛ КОН ами ще драмузгаш още много в Тополовград.Щото белия конь е един…

Back to top button