Хасково

Изгоря стая в Хасково, печени филии пращат пожарна в Кръвния център

Центърът по кръводаряванеУнищожена алуминиева дограма и 100 кв.м. опушени стени – това са последиците от пожар, станал в събота в Хасково, съобщават от Областно управление „Пожарна безопасност и защита на населението“.

Сигнал за инцидента е подаден около 5:30 часа. Потърпевшите съобщили, че гори стая от приземен етаж на къща на ул. „Алеко Константинов“.

2 екипа огнеборци са се отзовали на повикването. Те са  предотвратили разрастването на пожара към по-горните етажи на къщата, спасили са от пламъците и две съседни стаи и гараж. Причината за инцидента е в процес на изясняване.

За периода петък – неделя огнеборците са гасили още 23 пожара в сухи треви в цялата област. Сигнал от пожароизвестителна инсталация на Центъра по кръводаряване в Хасково е мобилизирал пожарникарите. На място огнеборците открили, че техниката се е активирала заради задимяване от забравени филии хляб върху ел. скара в кухнята на центъра.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button