Хасково

7 пожара в сухи треви и отпадъци за ден, търсят змия в гараж

Пожар, орхив7 пожара в сухи треви и отпадъци са регистрирани за ден в региона, съобщават от Областно управление „Пожарна безопасност и защита на населението“.

Два от инцидентите са станали в хасковските села Узунджово и Конуш. Отпадъци в контейнер са се подпалили и зад общежитията на „Неохим“ в Димитровград. В свиленградските села Левка, Момково и Симеоновград и Симеоновград са са горели сухи треви. 

Макар инцидентите да са без материални загуби те са потенциално опасни, тъй като в комбинация с високите температури и вятъра, могат да причинят големи пожари, коментират специалисти. В повечето случаи причините са изхвърлена цигара, небрежност при боравене с открит огън или стъкла от бутилки, които след нагряване от слънцето запалват сухите треви.

Вчера група спасители от Областно управление „Пожарна безопасност и защита на населението“ са били повикани на ул. „8 март“ в димитровградския кв. „Черноконево“ да търсят змия в гараж.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
04.08.2012 12:55 12:55

този съсед на жена си казва змия и пожарникарите се чудят къде му е змията.

Back to top button