Хасково

Част от „Бадема“ без вода днес, в Метеорологията нямат от три седмици

ВиК аварията в БадемаГоляма част от квартал „Бадема“ в Хасково днес ще бъде без вода, съобщават от ВиК – Хасково. Причината е спукана тръба. 

Още една авария отстраняват днес от водното дружество. Тя е на ул. „Дружба“ №1.

И на двете места водоподаването ще бъде възстановено до 16:00 часа.

Без вода от три седмици е и Метеорологичната станция. Работниците, които дават по 12-часови дежурства, няма как ръцете да си измият. Директорът на станцията Спас Александров не бе открит за коментар. Управителят на ВиК – Хасково инж. Петко Стойчев обясни, че проблемът е в запушване на тръбопровод, който е собственост на Метеорологичната обсерватория и би трябвало те сами да си решат проблема, но все пак от водното дружество ще помогнат на синоптиците.

ВиК аварията в Бадема ВиК аварията в Бадема

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
06.08.2012 14:07 14:07

Стойчеев,Стойчев вятър ва вей на бял кон.Всичките ти хора са хвани единия че удари другия.Кат започнеш от центърат ти за работа с клиенти че свършиш до тебе,един не си разбира от работата за която му се плаща от джоба на хората.

Към госта от 14.07
Към госта от 14.07
06.08.2012 15:26 15:26

Аааа, разбират, разбират, особено Стойчев като го назчаваха се чу, че много разбирал от течащи неща и излезнаха прави, само че от алкохолната група – там е почти наясно с проблемите, а не като с тези на ВиК.

Back to top button