Регион

Пиян шофьор без книжка причинил катастрофата край Свиленград?

КатастрофатаШофьорът, причинил катастрофата край Свиленград, бил без книжка и управлявал автомобила си след употреба на алкохол, научи Haskovo.info, но никой от Областната дирекция на МВР не бе открит за коментар, за да потвърди информацията.

Според свидетели на инцидента шофьорът е заловеният със семейството си преди година с наркотици на „Капитан Андреево“ Михаил Михайлов. 

Инцидентът станал между детелината за Гърция и входа на Свиленград. Именно този близо 3-километров участък е затворен за движение и затова от Агенция „Пътна инфраструктура“ препоръчват на водачите обходния маршрут Харманли – Любимец – Свиленград.

Тази сутрин около 6:00 часа шофьор на лек автомобил „Ауди“ с българка регистрация навлязъл в насрещното платно и се ударил челно в идващия насреща ТИР с австрийска регистрация, шофиран от хасковлия. 

След сблъсъка с колата тежкото возило се ударило в друг камион с турска регистрация.  От удара са пострадали тримата шофьори.

Най-леко се е отвъртал хасковлията. Той е с наранявания по краката и главата. Прегледан е и е освободен за домашно лечение.

Другите двама шофьори са в тежко състояние. Със спукан далак и счупени крака е водачът на леката кола, а шофьорът на турския ТИР е с спукан череп и счупени крака.

Пътя остава затворен до разчистването на автомобилите и разпиления товар. Австрийският камион е превозвал автомобилни платформи, а турският – зеленчуци.

Катастрофата
Катастрофата

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
13.08.2012 11:08 11:08

Спрете да пиете и да шофирате като не сте правоспособни! Отиват си невинни хора заради такива грешки!

гостенин
гостенин
13.08.2012 14:17 14:17

трябва да се промени закона
колкото и голяма глоба да наложат не е достатъчно
просто хванат ли те да караш пиян…направо да ти конфискуват колата и тогава да видим ще има ли пияници зад волана

Анонимен
Анонимен
13.08.2012 15:07 15:07

Дано оживеят двамата шофьори!

Анонимен
Анонимен
13.08.2012 16:43 16:43

Боже, боже – наркотици, без книжка и пиян. Накъде отива този свят.

Back to top button