Регион

Челен удар и горящ тир затвориха Е-80 край Харманли за час – ВИДЕО

катастрофатаДва последователни инцидента на пътя между Харманли и село Поляново затвориха за около час международния път за Турция следобед.

При първия инцидент са се сблъскали челно Пежо 307 с разградска регистрация и Фиат Мареа с хасковска. От полицията съобщиха, че виновен за катастрофата е 61-годишен харманлиец, управлявал фиата. Той навлязъл в насрещното платно и се ударил в идващото пежо. Пострадали са трима пътници от френската кола и шофьорът на италианската. 41-годишна жена от Исперих е настанена в хасковската болница с черепно- мозъчна травма. 61-годишният шофьор на фиата е с контузия на врата.

катастрофатаМалко след първия инцидент сръбски тир за малко не се врязал в двата катастрофирали автомобила. Той навлязъл с висока скорост в участъка и за да избегне удара, свил в дясно и спрял в канавката.

Товарният автомобил, който превозвал акумулатори и гуми, се запалил и изгорял напълно. Два противопожарни автомобила пристигнаха на мястото, за да изгасят огъня, който засегна и част от храстите край пътя.

Движението по международния път бе затруднено около час, а трафикът се отбиваше през Поляново. Въпреки това стотици автомобили образуваха колони от двете страни на участъка.



катастрофата
катастрофата
катастрофата
катастрофата

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button