Хасково

Двама мотоциклетисти пострадаха при катастрофи в Хасковско

Мотоциклет, илюстрацияДве катастрофи са регистрирани вчера в Хасковско, съобщават от Областната дирекция на МВР. При произшествията да пострадали мотоциклетисти.

Първият инцидент е станал около 16:40 часа в село Тракиец. 46-годишен мъж от селото се е забил в къща с мотоциклет „Ямаха“. Водачът е бил с 1,57 промила алкохол в кръвта. Мъжът е с контузно-порезна рана на главата и контузни рани на ляв крак и лява ръка. Не е носил предпазен шлем. Настанен е в МБАЛ – Хасково, без опасност за живота.

Няколко часа по-късно става друга катастрофа с мотоциклетист. Този път инцидентът е в Хасково на кръстовището на ул. „Панорама“ и ул. „Ген. Столетов“. 

31-годишна хасковлийка с Рено не осигурила предимство на 24-годишен хасковлия, който управлявал мотоциклет „Ямаха“ и последвал удар. Мъжът е с луксация на лява раменна става и разкъсно-контузни рани в областта на дясно стъпало. 

Вчера пътните полицаи са задържали 49-годишен хасковлия, който е застанал зад волана след употреба на алкохол (1,42 промила). Той е в ареста до 24 часа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
жител
жител
17.08.2012 15:12 15:12

Не мисля на никого злото, но този от Тракиец си е намерил каквото е търсил.Вечер в това село започва надпревара с коли и мотори.Сноват без причина нагоре-надолу като натискат газта и демонстратират простотията си.Половината от тях са непълнолетни самонадеяни турчета от с.Текето.Крайно време е полициятя да погледне и на там

Анонимен
Анонимен
18.08.2012 18:35 18:35

КАК ЩЕ ПОГЛЕДНЕ БЕ,ТА ТЕ СИ ИМАТ ПРОТЕКТОРАТ.В ПОЛИЦИЯТА Е ПЪЛНО С ПАЧИ В УНИФОРМА.

123
123
20.08.2012 21:18 21:18

до кога?

Back to top button