Хасково

ВиК авария заплашва да събори гараж, ВиК: да се махнат стъпалата към гаража

ВиК авараиятаВече половин година ВиК авария тормози живеещите на ул. „Картечар“, алармираха читатели на Haskovo.info. През зимата тръбата се спукала и от тогава до сега екипите на водното дружество не са отстранили проблема.

„Нееднократно сме ходили във Вик, подавали сме сигнали на дежурните телефони, но нищо.“, коментира Веса Динева. Началникът е в отпуск, днес имаме много аварии – това били оправданията, които потърпевшите непрекъснато чували. Синът на Веса Динева говорил и с началника на район Хасково инж. Иванко Милушев, който обяснил, че течът ще бъде отстранен.

И така до днес, когато инж. Милушев, раздразнен от обаждането ни, обясни, че препъни камъчето били стълби към гараж, които минавали върху водопровода и това пречело на екипите на ВиК да отстранят аварията.

ВиК авараиятаЗа пръв път чувам, че има проблем със стълбите. Това са три стъпала, които няма никакъв проблем да бъдат премахнати“, обясни Веса Динева.

Преди години, когато синът й дал гаража под наем, наемателят ги бил направил за улеснение, но това са стъпала, които не са вкопани в земята и те по никакъв начин не пречат за отстраняването на аварията, допълни хасковлийката. 

В крайна сметка от ВиК – Хасково обещаха да отстранят аварията веднага след като собствениците премахнат стъпалата към гаража. „Притесняваме се, че ако ние изкъртим стълбите, после ще поискат от нас и да ги възстановяваме“, коментира инж. Милушев.
Това е поредното измъкване от страна на ВиК„, казаха пък живеещите на „Картечар“ №1.

Нокой досега не ни е казал, че проблемът са стъпалата, направени от наемателите на гаража“, казаха с недоумение собствениците на къщата.

В крайна сметка те заявиха, че ще премахнат стъпалата към гаража през уикенда и в понеделник ще очакват екипите на ВиК.
Ако нямаме по-големи аварии ще отидем на адреса„, обеща инж. Милушев от ВиК.

ВиК авараията ВиК авараията

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
17.08.2012 16:54 16:54

Сега от ВиК ако оправят аварията ще се появи нова. Така стана на Кюстенджа. Едно направят, друго се пука. Здрави нерви трябва да имаш!

Аз
Аз
17.08.2012 17:10 17:10

Каква по-голяма от шестмесечна трябва да е аварията?!…….. Може би да е връстница с господина Милушева?
Нека читателите ви да споделят има ли някъде в Хасково друга по-голяма /по-възрастна/ авария.
Да му помогнем на човека да не се чуди толкова!
Ей, Милушев, вземете се в ръце! На хората къщата ще им падне.
А пък ние ще чакаме в понеделник нов материал по този случай, че и със снимки.
АмИн!

GERB
GERB
17.08.2012 23:27 23:27

IDVAT IZBORI! NE ZANIMAVAITE NACALNIKA MILUSHEV OT GERB S VASHITE TECOVE!

dzwer
dzwer
19.08.2012 7:51 7:51

Haivanko da hodi pri veterinar , makar 4e i trima veterinari w konsilium da se sberat i polovinata mu 6a6kanii nqma da oprawqt

Back to top button