Спорт

СК „Слънце“ започна новия сезон с чеверме край Арда

СК СлънцеВъзпитаниците на Спортен клуб „Слънце“ започнаха новия сезон край река Арда в близост до град Маджарово.
Родители и ученици се включиха заедно в това преживяване. Там възпитаниците на хасковския клуб изиграха няколко мача. В последната среща техни съотборници бяха ученици от Маджарово. Мачът завърши с резултат 2:2.

Последва и мач между треньори и родители от „Слънце“ и бивши състезатели от футболния клуб в Маджарово. Тук головете бяха два пъти повече, но въпреки това крайният резултат бе равен – 4:4.

„Учуди ни многобройната публика, която се събра на стадиона в Маджарово – 200 човека. Това е около 1/3 от населението на града“, коментира единият от треньорите на СК „Слънце“ Иво Конгалов.

СК Слънце С чеверме уморените играчи възстановиха силите си след оспорваните футболни срещи. А снощи възпитаниците на спортния клуб направиха и първата си тренировка на местен терен. Треньорите Иво Конгалов и Николай Николов изведоха възпитаниците си на  помощния градски стадион на „Ямача“.

В СК „Слънце“ тренират ученици от І до V клас. И тази година клубът очаква новите си попълнения. Най-многобройни ще бъдат първокласниците, които на 15 септември ще прекрачат училищния праг.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button