Регион

Цветанов с подаръци от рокерите за празниците на Димитровград

Цветанов в ДимитровградЗапочнаха празниците на Димитровград, с които ще бъде отбелязана 65-тата годишнина от създаването на града. Специален гост в първия ден беше вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов, който наблюдаваше мотокаскадите на рокерите от местния клуб „Викингите“ и техни гости.

Демонстрациите с мотори се проведоха на улица „Емилиян Станев“, където десетки мощни машини зарадваха почитателите на високите скорости и майсторско каране.

Цветанов в ДимитровградЦветанов поздрави димитровградчани за празниците и след като изгледа демонстрациите получи тениска на рокерския клуб и дървен плакет.

Извън празничните теми министърът на вътрешните работи коментира ситуацията със задържаните в Испания български моряци. Според него част от тях са знаели, че корабът превозва наркотици. Според Цветанов заплатите на българските полицаи действително не са големи, но дали може да се повишат ще стане ясно най-рано след месец, след като ситуацията бъде добре анализирана.

Цветанов в ДимитровградТой коментира и скандала в БСП, чийто член Антон Кутев сравни социализма със СПИН-а. Според Цветанов това е лоша ситуация, както за самата партия, така и за България.

Вицепремиерът съобщи и добра новина за огнеборците. За празника си на 14 септември те ще получат 42 нови противопожарни автомобила, за да се справят още по-добре с работата си по големите инциденти.

Кулминацията на празниците на Димитровград е в деня на града – 2 септември. В 19 часа на сцената на площад „Свобода“ ще се състои тържествен концерт под надслов „65 години Димитровград“ с участието на Орлин Горанов, Мариана Попова и Ивана.

Видео Вижте видео с атмосфера от празника

 Цветанов в Димитровград  Цветанов в Димитровград

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
25.08.2012 22:17 22:17

Ам др.Цветанов,ам къде е др.Ив.Петров,преди бяхте много гъст а сега какво?Много от нас гласувахме за тази скапана партия заради него,но щом е така на другите избори чакайте един гол к*р да да…

Back to top button