Хасково

Хасковски ученички тренират за лидерки

академиятаЧетири хасковски ученички взеха участие в Лидерска академия „GLOW“, която се проведе миналата седмица във Велико Търново.

120 са били първоначално кандидатките за участие в едноседмичното обучение за момичета-лидери, част от което водено от американски доброволци. Любомира Георгиева, Милена Георгиева и Теодора Делчева бяха сред петдесетте участнички в лагера, които успешно преминаха подбора. Николета Безергянова от ГПЧЕ „Проф.д-р Асен Златаров“ бе включена като младши съветник в академията, който обучава свой собствен отбор от бъдещи лидерки.

Лагеруващите момичета получиха знания по разнообразни теми – лидерски умения, работа в екип, комуникация, управление на времето, екология и самоотбрана. Всяка година в академията се канят и гост-лектори от страната.

академиятаВ рамките на летния лагер хасковските гимназистки участваха в кампанията „Заедно можем да променим света“, в която приканваха жителите на старата столица да се включат в различни инициативи като писане на пожелания към българските младежи, фотографиране, рисуване и раздаване на флайери.

Всеки ден в лидерска академия „GLOW“ бе посветен на отделна тема. Наред със сериозните дейности лагеруващите се забавляваха с хавайско и пижама парти и „Шоу на талантите“.

На специална гала вечеря всички момичета получиха сертификати за активно включване в обучението.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button