Хасково

Хасковлия с Балканче демонстрира умения на детско състезание

СъстезаниетоХасковлия с Балканче се включи в състезанието по приложно колоездене за деца, което се проведе на паркинга „Аида“ тази сутрин. Той направи няколко кръгчета по пистата заедно с малчуганите и се оттегли минути преди старта на надпреварата.

6-годишният Румен Янакиев бе най-малкият участник в състезанието по приложно колоездене, организирано за Дните на Хасково. За Haskovo.info младият колоездач каза, че се е научил да кара още на 3 години.

Оказа се, че освен колело, Румен бръмчи и със собствен мотор. Баща му, който го е окуражил да се включи в надпреварата, потвърди, че карането е в кръвта на сина му от съвсем малък.  

В състезанието участваха 18 деца в три възрастови групи – до 7, до 12 и до 15 години. Те трябваше да преминат през няколко вида препятствия – улей, осморка, змейка и слалом. Трима съдии оценяваха представянето на всеки състезател, като засичаха време и даваха точки за изпълнение на задачите. Всички деца получиха награди.

Състезанието Състезанието
Състезанието

Румен Янакиев

Състезанието

Хасковлията с Балканчето

 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
касабалия
касабалия
04.09.2012 17:18 17:18

На вниманието на журналистите.Хасковлията с Балканчета , е емблематичният за Хасковлии – Иван Лебеда. Малко истария Иван е дългогодишен хуморист,певец,дисковооещ , буфосинхронист и дългогодишен културномасовик на Младежки клуб “ Лебеда „. Той е от малкото хасковлии, които заслужават и званието Поченен гражданин на Хасково . Да си жив и здрав Вуйчо, да веселиш децата и града ни

Back to top button