Хасково

„Кенана“ – паркинг, хасковлии нападнаха панаира

ПанаирътВ паркинг се превърна тази вечер местността „Кенана“ където за първа година се провежда традиционния панаир по поовод празника на Хасково – 8 септември. Коли имаше навсякъде – на пътя, в тревните площи и разбира се на определените за това места. Да си намериш място за паркиране отнема около 10-тина минути, коментираха шофьорите.

Иначе на панаира както всяка година, така и тази атракциони не липсват. Виенското колело, гондолата, центрофугата, влакчетата, блъскащите колички и дракона бяха сред най-желаните от младежите. Въртящите се и едновременно с това издигащи се люлки също. За малчуганите има въртележки, детско виенско колело, малко езеро с надуваеми лодки и батут. Цените на забавленията са 3, 4 или 5 лева. 

Сергии с играчки, пушкаджийници и различни игри също привличат погледите на хасковлии гостите на града. Не липсват и традиционните сладки изкушения – поничкии, памук шекер, локум, близалки и бонбони.

За хапване изборът е голям. Дюнерът струва около 3 лева, Кебапчетата и кюфтетата се харчат по левче, толкова е и салата към тях. 

Атракцините и заведенията работят от 10 часа сутринта. През деня обаче клиенти почти няма, обясниха търговците. 

Панаирът на „Кенана“ ще продължи до края на седмицата.

Панаирът
Панаирът
Панаирът
Панаирът
Панаирът
Панаирът
Панаирът
Панаирът

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Who cares?
Who cares?
05.09.2012 12:38 12:38

анаирът ?!

Back to top button