Хасково

Поляната до училище „Кирил и Методий“ става общностен център

Поляната до училищетоОбщностен център, в който ще се настаняват деца на социално слаби родители, ще бъде изграден на запустялата поляна до основно училище „Св.св. Кирил и Методий“ в Хасково, съобщи за Haskovo.info заместник-кметът Минко Ангелов.

Вече е започнала процедурата по избор на фирма и до месец ще започне същинското строителство на сградата на бъдещия център, където временно ще се настаняват деца от бедни семейства и деца с увреждания. 

Финансирането е с 1,2 милиона лева европейски пари, а социалното заведение ще започне работа догодина. Ще има 5 кабинета с педагози, медиатор и социален работник. Предвижда се центърът да функционира за период от 5 години. След това сградата ще се превърне в детска градина за втория по големина квартал на града – „Бадема“, уточни Ангелов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
05.09.2012 18:49 18:49

Минко,Ангелов,що не ги вземете във ваща махла ве,жална му майка на квартала.Икакво значи социално слаби родители,като не могат да гледат деца няма да се ебът и после държавата да ги гледа с наши пари.Социално слаби,че колко са социално силните в тоя скапан узунжовски град?Цигания…

Анонимен
Анонимен
05.09.2012 19:20 19:20

Цялата работа е за тези 1,2 милиона лева европейки пари. Няма как иначе да се докопат, освен като център за развъждане на мангалоиди. Долната, алчна хасковска управа, начело с дълбокото гърло Узунджа Гьормедик бей, няма наяждане!

малко математик
малко математик
05.09.2012 20:23 20:23

1.2 милиона : на Г.И;А.В.=детска градина във втория по големина квартал „Бадема“

Пита се в задачата-имаше ли в този квартал градина и къде е? и кои са тези с инициалите?

Отговори на мейла-награда няма-криза е!

Back to top button