Регион

Стотици килограми кокали сеят зарази между Козлец и Гълъбец

КостиСтотици килограми кости от десетки едри животни са изхвърлени в местност между селата Козлец и Гълъбец край Хасково, алармираха читатели на Haskovo.info. Те се натъкнали на нерегламентираното сметище случайно.

„Минавахме случайно от тук, за да търсим една стара чешма и видяхме, че тук се е превърнало в сметище. Притесни ме, че имам малко дете и сигурно се носят някакви зарази“, каза Нурхан Кадиров.

Миризмата в района е неописуема, а костите са от поне 50 животни. Нурхан и съпругата му се притесняват за разпространението на заради, тъй като мястото е близо до селата и тук често идват деца и домашни животни. А това не е първият подобен случай. Преди три години на същото място отново е имало изхвърлени кости, но в по-малки количества.

Видео Още за опасните боклуци вижте във видео репортажа.

 Кости  Кости
 Кости  Кости

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
IP
IP
11.09.2012 12:46 12:46

Познавам отлично района и да улесня институциите и спестя народна пара,ако имат к*ража и решат да наложат глоби.Местата където изхвърлят са :срещу спирката на с.Гълабец,по пътя за селото вдясно в сечището,лозята на с. Николово ,местноста шарен камък ,замърсителя е всеизвестен полузаконна кланица в с.Черноочене месото тайно в Турция а костите при нас от години е така и полиция и риокз и местната власт знаят но се спотайват………

Back to top button