Регион

Събраха 16 000 лв. за Никол от базара в Малево

Стотици се включиха в благотворителния базар за Никол в хасковското село Малево, съобщават от общината.

Всички жители и гости на селото събраха и дариха 16 000 лева за момиченцето. Парите ще постъпят по сметката на детето, за да продължи лечението и за да може 8-годишната Никол отново да върне усмивката си.

Идеята за благотворителния базар в Малево е на кмета Делчо Въчев. Той, жителите на селото и стотици гости от цялата община се включиха в събитието.

БазарДецата от Детската градина в Малево и учениците от местното училище се включиха в инициативата, а техните приятели и гости се наслаждаваха на веселите игри и смелите предизвикателства.

БазарДарения за Никол се приемат в десетките кутии, които са поставени в различни търговски обекти в Хасково и в касовите салони на общината. Всички събития, които организира Община Хасково също са посветени на каузата за Никол.

БазарДнес и утре са последните два дни от фестивала „Театър, обичам те!“, а от понеделник започва Студентският театрален фестивал „Сцена на края на града“, където също ще се събират средства в подкрепа на семейството на детето.

БазарОсвен това дарения за Никол може да се направят и по сметката на майката на детето:

ЦКБ АД
IBAN BG92CECB979010D3860400
Ирина Иванова Георгиева
BIC CECBBGSF
„Дарение за Никол“

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button