Спорт

Баскетболният „Хасково“ с първо ново попълнение

Баскетболният клуб „Хасково“ привлече първото си ново попълнение за следващия сезон в ББЛ А група.

Георги Бързаков идва от състава на Миньор Перник 2015, където впечатли с изключителните си умения и посветеност към играта. Със средни показатели от 20 точки, 6,5 борби и 5 асистенции за сезон 23/24, крилото доказва, че е истински лидер на терена, съобщават от хасковския клуб.

Георги не само е впечатлявал с изявите си в ББЛ. Той взима участие и в НАЛБ, където е трикратен MVP на редовния сезон и шампион с „Титан Пропъртис“, но и държи рекорда за 26 тройки в един мач.

Той е известен със своята страст към баскетбола и неуморимото си желание да вдъхновява младите таланти. Сигурни сме, че той ще бъде безценен актив за отбора ни и ще допринесе за нови успехи и запомнящи се моменти на игрището. Приветстваме Жоро в баскетболното семейството на Хасково и му пожелаваме много победи и незабравими преживявания с червено-белия екип, допълват от БК „Хасково“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button