Хасково

Скъсаха Иван Панайотов на матурата по география

Матури, архивЗрелостникът – съименник на началника на Регионалния инспекторат по образование Иван Панайотов не успя да вземе успешно поправителната сесия на Държавните зрелостни изпити.

Справката сочи, че възпитаникът на Професионалната гимназия по транспорт е прескочил трапа по български език, но на изпита по география се е издънил.

Той и още 99 зрелостници от общо 185 са изкарали слаб по география. На задължителната матура по български език нещата не са по-розови. От 187 писмени работи, 92 са били оценени  с двойка, което е малко над 49%.

Слабото представяне на дванайсетокласниците на поправителните матури показва и средния успех. По български той е 3,05, а общо от двете матури – 3,02.

Все пак има изключения. Ученик от Финансово – стопанската гимназия в Хасково е изкарал пълна шестица по физика, а възпитаничка на гимназията по дървообработване и строителство е оценена с 5,57 на изпита по български, допълни началникът на РИО Иван Панайотов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
АлоооУУУ
АлоооУУУ
19.09.2012 8:57 8:57

Не можахте ли да споменете името на момчето с отлична оценка, а си подвеждате читателите с имената на некадърници.. Не можахте ли също един извод от тези матури да направите.. от 185 явили се , 100 са слаби … сега му идва и реда на Панайотов : какви ги върши в сектор образование ?

Back to top button