Регион

Любимчанин стреля и бие младежи, спрели в бостана му

Полиция, илюстрацияСигнал за стрелба с пушка от джип в района на гробищния парк в Любимец е получен снощи на тел. 112, съобщават от Областната дирекция на МВР в Хасково.

Пристигналата на място оперативна група е установила, че трима мъже на възраст 20, 21 и 22 години и три жени на 22, 16 и 14 години са спрели в нива, собственост на 48-годишен мъж. След като разбрал от пазачите на летището, че колата се намира в бостана му, собственикът тръгнал натам като взел и законнопритежаваната си ловна пушка.

Пристигайки на мястото мъжът произвел 2 изстрела във въздуха и групата се разбягала. В колата е останал само 20-годишният водач. Собственикът на бостана е нанесъл побой на момчето, след което с брадва е счупил прозорците на левите врати, предно панорамно стъкло и двата предни фара на колата.

Всички участници в случката са отведени в полицейския участък, ловната пушка е иззета с протокол. На пострадалия е оказана медицинска помощ.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
21.09.2012 13:39 13:39

Хубава работа ама много циганска.И да ти влизат в къщи и да та ебът няма да мъркаш,няма да гърмиш,няма да посягаш на нападателите,сам ще си сваляш гащите,иначе ти си виновен,правата са на страната на престъпниците.

Back to top button