Регион

Пети ден тирове задръстват пътя преди „Капитан Андреево“

Тирове, архивПети ден продължават да стоят колоните от товарни автомобили на пътя преди граничен пункт „Капитан Андреево“. Те започнаха да се трупат в нощта срещу петък заради проблем с компютърните системи на турския пункт „Капъ Куле“.

В момента пропускането става с нормална скорост, но въпреки това колоната е близо 10 километра. Причината е, че броят на камионите се е увеличил многократно в сравнение с предишните седмици.

Вчера е проведена среща между българските и турските гранични власти, на която е бил поет ангажимент пропускането да става максимално бързо. Оказало се е обаче, че междувременно е спрян фериботът Истанбул – Констанца. Заради това камионите през сухопътната граница са се увеличили.

От Гранична полиция увериха, че пропускането върви на пълни обороти. За последното денонощие са минали почти 1 000 камиона. От там се надяват, че опашките ще бъдат изчистени скоро.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button