Хасково

Гладни хасковлийчета обраха закусвалня

Баничка, илюстрацияШест хасковлийчета на 11, 12, 13, 14, 16 години са задържани за кражба, съобщават от Областната дирекция на МВР. Местните полицаи са установили, че момчетата са влезли в павилион за закуски на улица „Република“ в областния град, откъдето са откраднали хранителни продукти за около 350 лева.

 

Униформените са задържали и петима мъже на възраст 21, 33, 42, 44 и 47 години. Нарушителите са видени в местността „Балакли дере“ в момент на кражба на кабели. В близост е открит и автомобил Фолксваген Голф, с който мъжете от Хасково и Симеоновград са се придвижвали. Возилото е иззето с протокол за доброволно предаване. Образувано е досъдебно производство.

Вчера са регистрирани още две кражби. Две метални неукрепени каси с 3000 лева и 1500 евро са откраднати от незаключено помещение на димитровградска частна фирма. Задигнат е и електрожен от химична лаборатория на улица „Бродско шосе“ отново в бригадирския град.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button