Хасково

Пожар в склад обгази северната част на Хасково

ПожарътПожар „обгази“ голяма част от Хасково тази вечер. Читатели на Haskovo.info сигнализираха, че димът се усещал в „Куба“, „Кенана“ и „Орфей“.

Вероятната причина е пожар в склад на пътя Хасково – Клокотница след картинг пистата, където са складирани каси за бира. Подпалили са се дървени палети. На мястото пристигнаха няколко екипа огнеборци, които успяха за изгасят пламъците за минути.

ПожарътВ огъня са изгорели десетки дървени палети и пластмаса, което е и причината за предизвикването на многото дим в района. Бирените каси в помещението се се стопили от високата температура.

Причината за пожара е в процес на установяване, обясниха огнеборците. Възможно е работник от склада е пушил в помещението и огънят да е предизвикан от цигара. Не е изключено обаче и да извършван ремонт или да е станало късо съединение.

 Пожарът  Пожарът

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button