Хасково

Роси Караджова сбъдна поредната си мечта – стана студентка

Роси караджоваВъзпитаничката на Професионалната гимназия по лека промишленост „Райна Княгиня“ и участничка в телевизионното предаване по Нова Телевизия „Байландо“ Росица Караджова сбъдна поредната си мечта.

Глухонямата хасковлийка вече е студентства в Нов български университет, специалност „Музикален театър“.

Влизането във висшето учебно заведение за Роси е било голямо предизвикателство, тъй като е трябвало да държи изпит по математика. Сега хасковлийката се вълнува как ще я приемат състудентите й. Роси е убедена, че човек сам кове съдбата си и сам изибра дали да бъде щастлив или нещастен, а нейният избор определено е щастието.

Междувременно Роси е на път да сбъдне и другата си мечта – да стане актриса. Haskovo.info припомня, че талантливата хасковлийка дори сама написа киносценария за филма „Ритъмът на сърцето“. В нея тя разказва своята история на глухо момиче, което преследва своята мечта в този „черно-бял“ за нея свят. Във филмовата продукция, чийто първи снимачен ден все още не е уточнен, Роси ще играе главната роля.

Лентата ще заснеме американският режисьор Томас Маковски.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button