Хасково

Наръчници и видеоклипове ни учат на адекватно поведение в случай на бедствие

Среща, архивНаръчници джобен формат и видеоклипове ни учат на азбуката на оцеляването и адекватно поведение в случай на земетресения, наводнения, пожари, промишлени аварии.

Материалите бяха разработени и тиражирани в рамките на Информацонната кампания в Хасковска област „В борба с природните стихии“. 

акто Haskovo.info писа, през септември в Минерални бани се състоя обучителен лагер за 100 деца от всички общини, които по интересен начин получиха актуални знания и умения за справяне в опасни ситуации. А те не липсват – само пожарите в областта тази година са 800.

По време на бедствие всеки има своята лична отговорност, трябва да бъдем подготвени, каза областният управител Ирена Узунова на заключителната среща по информационната кампания. Присъстваха представители на общински администрации, държавни регионални структури, училища.

Информационната кампания „В борба с природните стихии“ е част от Комуникационната стратегия на България за Еввропейския съюз.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button