Хасково

РЗИ затвори частна занималня, работела без регистрация

РЗИ ХасковоЧастна занималня с почасово присъствие на деца от 7 до 11 години е затворена след проверка на Регионалната здравна инспекция в Хасково. 

Оказало се занималнята няма регистрация, а развива дейност. В момента на проверката не са присъствали ученици, уточняват от РЗИ. Все пак е станало ясно, че обектът е бил разкрит на 17 септември със старта на учебната година. Занималнята отваряла всеки следобед от понеделник до петък.

Издадена е заповед на директора на РЗИ – Хасково за временно спиране експлоатацията на обекта до привеждането му към установените здравни изисквания. Във момента тече процедура за регистрацията като „Учебен център“ съгласно изискванията на Наредба № 9 за условията и реда за създаване и поддържане на публичен регистър на обектите с обществено предназначение. Веднага след като нередността бъде отстранена занималнята отново ще заработи.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
09.10.2012 21:32 21:32

С КВО СЕ ЗАНИМАВАТ В ЗАНИМАЛНЯТА БЕ?ДА НЕ СА СПИНОЗНИ?

Back to top button