Хасково

Хората на Кунева: Хасково ще бъде сериозно представен в парламента

България на гражданитеОбласт Хасково ще бъде сериозно представена в парламента на следващите избори догодина. Това заявиха на пресконференция представители на партията на Меглена Кунева „България на гражданите“. Те обаче не казаха какви са конкретните им очаквания за резултатите от вота.

Пред медиите официално беше представен новият областен координатор на партията за Хасково Диян Бояджиев. Той е завършил журналистика и е собственик на първото частно радио в града „Метроном“. Общински представител за Хасково е д-р Румен Христов, който е хирург в специализираната болница по онкология. Предстои до месец да бъдат избрани представители и в останалите общини в областта като кандидати вече имало, обясни членът на националния съвет на партията Иван Стамболов.

България на гражданите

Диян Бояджиев

Хора с доказани биографии – лекари, учители, журналисти и представители на малки и средния бизнес проявяват интерес към новата политическа формация в региона, обясни Диян Бояджиев.

Последното изследване на „Алфа рисърч“ дава 6% доверие в партията. Ние разчитаме на активните граждани и се надяваме, че голяма част от разочарованите от предишните управления хора ще се насочат към нас, каза Стамболов.

В петък на сайта на „България на гражданите“ ще стартира електронен референдум на тема енергетика, обявиха от партията. Проучването е в отговор на предстоящото допитване до народа за АЕЦ „Белене“, което според хората на Кунева било превърнато в политическо от ГЕРБ и БСП.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
10.10.2012 13:57 13:57

Мошеници и мошеници…

Koko
Koko
10.10.2012 16:53 16:53

Ще обясни ли г-жа Кунева как, като Главен преговарящ с ЕС опропасти българската икономика, и най-вече селското стопанство, и с какъв к*раж застава пред народа и обещава промени и просперитет? Или разчита на късата памет и засекретените споразумения към договора за присъединяване?

Анонимен
Анонимен
10.10.2012 19:44 19:44

ТЯ НЕ Е ГОСПОЖА,А ДРУГАРКА.НЯКОГА СЕ КАЗВАШЕ ДРУГАРКАТА ПРЪМОВА,ЖЕНАТА НА КАНДИДАТ ЧЛЕНА НА ПОЛИТ БЮРО НА БКП-ДРУГАРЯ ПРЪМОВ.
ТАКА Е КОГАТО ИМА МНОГО ПРОСТИ И НЕ МИСЛЕЩИ ХОРА В БЪЛГАРИЯ,КОИТО СИ ДАВАТ ГЛАСЪ И ГЪЗЪ НА ДОКАЗАНИ РАЗБОЙНИЦИ.

цап царап
цап царап
11.10.2012 9:27 9:27

ами тия двамата -журналиста и дактора веднага усетиха мириса на власт и пари и хайде изкочиха питап – защо доктора не си гледа професията ами се занимава с политика и си отговарям–защото е слаб в професиятя си и не вижда развитие и избива малоценоста си чрез политиката–аман от нови звезди от 22 г насам

българия на гражданите
българия на гражданите
11.10.2012 9:31 9:31

партия на гражданите– ами ние селяните какво да правим

Back to top button