Хасково

„Распутин“ играе човекът, който прави дъжд в Хасково

Юрий АнгеловАктьорът Юрий Ангелов, известен с ролята си на Раступин в „7 часа разлика“, препълни залата на ДКТ „Иван Димов“.

Тази вечер той играе на хасковска сцена спектакълът „Човекът, който прави дъжд!“ от Ричард Неш. Постановката е на габровския театър, неин режисьор е Михаил Петров.

„Когато ми предложиха тази пиеса бях много ангажиран със снимките на „7 часа разлика“. В началото отказах заради дългия път от Бургас до Габрово. После обаче размислих, реших, че е грях да откажеш такава роля. Някои роли са такива – не могат да бъдат отказвани и приех“, разказа Ангелов. За ролята на Старбък в постановката той е номиниран за главна мъжка роля за наградата на Съюза на артистите в България ИКАР 2012.

В „Човекът, който прави дъжд!“ основната тема е сушата. Зеленината изчезва, дърветата и посевите изсъхват, хората обедняват, губят надежда. Точно тогава се появява Старбък, когото всички мислят за мошеник, но в крайна сметка той се превръща в човекът, който прави дъжда.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button