Хасково

Младежи от Хасково на тренинг за кариерно развитие

ТренингътКак се пише CV?Как да се подготвя за интервю за работа? Кое е не бива да пропускам, като пиша мотивационно писмо? – на тези въпроси младежи от Хасково получиха отговор по време на тренинг за кариерно развитие, организиран от млади социалисти за техни връстници.

Подобряване на уменията за подготовка на документи, с които се кандидатства за работа, комуникация и себепознаване – това бяха част от застъпените в обучението теми. Под ръководството на сертифицирания кариерен консултант Мария Кунчева младите хора не само се обучава, а и се забавляваха.

„Днешната инициатива е част от национална кампания на БСП срещу младежката безработица. Целта ни беше не само да направим нещо за младите хора в общината,  но и да го осъществим заедно с тях.Искахме след днешното обучение всеки един от участниците да добие малко повече самоувереност за това, че има качествата и възможностите да се справя на пазара на труда.“, каза председателя на клуба на младите социалисти Нина Стойчева.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button