Любопитно

Ученици ще възкръсват на Хелоуин парти

ТиквиХелоуин парти организират утре учениците от хасковската езикова гимназия. Празникът ще започне сутринта в 10:00 часа на площад „Свобода“ с благотворителен базар. Средствата от него ще бъдат за децата от дом „Надежда“.

Всеки, който иска да се включи в благородната инициатива, може да го направи като закупи от собственоръчно изработените от учениците тиквени фенери, картички, сувенири и рисунки в стил Хелоуин. Тиквите за разлика от други години са оцветени със спрей. Те са черни, оранжеви, бели и оранжеви.

В духа на предстоящия празник е украсено и школото. Тикви, духчета и огромна паяжина посрещат ученици и преподаватели във фоайето на гимназията. Учителската стая пък се е превърнала в пещера на прилепите.

Утре след края на благотворителния базар празникът ще продължи в хасковска дискотека. Там водещите на Хелоуин партито ще възкръснат. По сценарий те ще бъдат погребани, дори надгробните им плочи вече са готови, и по време на забавата ще се възродят отново.

 Тикви  Тикви
 Тикви  Тикви

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button