Регион

Отложиха делото за Черния Великден за 3 декември

Делото, архивПловдивският апелативен съд насрочи следващо заседание на делото за катастрофата в Симеоновград за 3 декември. Причина за отлагане на делото стана поисканата нова автотехническа експертиза и призоваването на нов свидетел, съобщава Фокус.

В залата днес осъденият на първа инстанция Данаил Георгиев е заявил отново, че не си спомня нищо от катастрофата и иска да бъде доказано, че той е шофирал колата. Отговор на този въпрос трябва да даде новата експертиза.

В залата ще бъде разпитана и собственичката на къщата, където компанията на Данаил и братовчед му Живко са празнували преди да тръгнат с колата. По време на първото гледане на делото в Хасково тя беше извън страната и не беше разпитана. Тя трябва да отговори на въпросите колко алкохол са изпили двамата братовчеди и кой е шофирал автомобила в злополучната нощ на Великден миналата година.

Хасковският окръжен съд наложи 12 години лишаване от свобода на Данаил и 10 на Живко Желев, който е предоставил автомобила във фаталната нощ. При жестоката катастрофа тогава загинаха шестима младежи.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button