Хасково

Читалище Заря ремонтира детския отдел на библиотеката

БиблиотекатаДетският отдел на библиотеката към ОНЧ „Заря“ вече е ремонтиран. Таванът и подът на помещението са обновени, а стените боядисани. Старата дограма е сменена с нова. Закупени са нови стелажи за книгите.

Ремонтните дейности струват на читалището 2000 лева и са от икономии, които културното средище е направило, коментира пред Haskovo.info секретарят Александър Милушев.

За детския отдел на библиотеката има закупени и нови 350 заглавия. Те са по спечелен от читалището проект на стойност 2000 лева, към които от настоятелството са прибавили още 500 лева.

Официалното откриване на обновения детски отдел бе днес с участието на третокласници от ОУ „Св. Иван Рилски“. Децата се пренесоха в света на приказките, а две вещици се постараха да объркат заглавията на творбите.

Малчуганите имаха за задача да назоват точното заглавие на приказките като имат на разположение малък откъс от произведението.

Библиотеката Библиотеката
Библиотеката Библиотеката

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
09.11.2012 22:25 22:25

смешници

ф
ф
08.03.2013 22:20 22:20

много смешна женица

Back to top button