Хасково

Областта готова за зимата, 248 машини ще чистят пътищата

Снегорин, илюстрация248 машини ще чистят тази зима републиканската пътна мрежа в Хасковска област. Парите за снегопочистването са осигурени и всичко върви в указаните срокове и според Плана за зимно поддържане, съобщи за Haskovo.info началникът на Областното пътно управление Живко Боговски. Той бе категоричен, че са готови да посрещнат първите снеговалежи.

От днес в цялата страна вече е въведено зимно поддържане на републиканската пътна мрежа. За обработване на пътищата в област Хасково са предвидени 8 300 куб.м. пясък и 7 362 тона сол

Според едно от новите изисквания още преди да започне снеговалежът, поддържащите фирми вече са задължени да минат и да обработят пътното платно така, че снегът да не залепва по него. Използването на пясък по магистралите и пътищата от първи клас е забранено и там ще се работи само с химически вещества – сол.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ЗАЗИМЕН
ЗАЗИМЕН
05.11.2012 14:19 14:19

КАКТО ВСЯКА ГОДИНА ПО ТАВА ВРЕМЕ СМЕ ,,МНОГО ПОДГОТВЕНИ ДА ЛОВИМ СНЕЖИНКИТЕ ВЪВ ВЪЗДУХА,, И ПОСЛЕ …..ПАК ЗИМАТА НИ ИЗНЕНАДА……..

Анонимен
Анонимен
05.11.2012 17:24 17:24

Ох, горките! Всяка година ги разправят тези приказки. Били готови…. Боговски, ще видим колко сте готови….Хах

Back to top button