Хасково

Хасковската търговско-промишлена палата се споразумя с Духок и Диарбекир

ВизитатаСпоразумения за сътрудничество с търговско промишлените палати в Духок, Северен Автономен Район Кюрдистан, Ирак и Диарбекир, Турция подписа председателят на хасковската палата Янчо Янев.

Това стана по време на посещение на наша делегация в двете области. В деловата мисия взеха участие кмета на Димитровград Иво Димов и представители на фирми от региона.

В рамките на визитата са се  провели срещи с ръководни административни и неправителствени структури, съобщават от Хасковската търговско – промишлена палата.

Кметът на Димитровград е подписал споразумение със зам.-областния управител на Духок за сътрудничество в културен, образователен и икономически план.

В рамките на посещението са се провели два бизнес форума в Духок и Диарбекир, към които местните фирми са проявили силен интерес.

Визитата Визитата

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button