Хасково

Роднините на Чакъра доволни от присъдата – ВИДЕО

ЧакъраРоднините на Тодор Димов – Чакъра, който бе убит през 2003-та година при полицейска акция в Харманли, са доволни от присъдата на Европейския съд по правата на човека в Страсбург. Това каза пред Haskovo.info майката на загиналия мъж Мара Чакърова.

Тя обясни, че за нея истината за убийството на сина й започна още от 1994 година. Тогава Чакъра работел на паркинг „Гергана“ и станал неволен свидетел на пренасяне на наркотици от политици. Още същата вечер синът й преживял първия опит за убийство, който бил неуспешен.

Следващият удар срещу Чакъра идва пред 2003 година, казва баба Мара. Тогава полицията организира акцията срещу харманлиеца с цел той да бъде задържан и вкаран в затвора, където да изтърпи 6-месечна присъда, тъй като е предоставял жилището си за сексуслуги. 

ЧакъраМакар че е известно, че Чакъра е сам в къщата, в операцията по задържането му участва рекордно количество полиции заради това, че той ги е посрещнал с автомат. Лично главният секретар на Министерството на вътрешните работи Бойко Борисов издава заповед харманлиецът да бъде обстрелван с гранатомет в собствената си къща, а по-късно следствието приема, че той всъщност сам се е взривил с ръчна граната.

Моят син нямаше вина за нищо. Да дойдеш ти с гранатомети и да събереш цялата полиция и Бойко Борисов – това не е била акция по залавяне, а акция за убийството му“, заяви майката на Чакъра. Тя обясни, че синът й е посрещнал полицаите с автомат за да се защити.

Мара Чакърова каза още, че ще се успокои едва, когато бъдат очистени мафиотите начело на държавата.

Какво още каза майката на Чакъра вижте във видеото:



Чакъра Чакъра

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

7 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
georgi
georgi
07.11.2012 18:12 18:12

sega neka boyko ide v zatvora

Анонимен
Анонимен
07.11.2012 21:37 21:37

Да бе, ще иде другия път! Нали сега е премиер!

30г.служба в МВР
30г.служба в МВР
08.11.2012 8:32 8:32

До двамата преждепишешти.Някой от вас двамата да знае за какво става въпрос,или се чешете където не ви сърби?Значи не е*аваме решението на единия съд,по чието решение трябваше да е в затвора и ако не беше се крил и съпротивлявал сега щеше да е жив,а сега се кефим на решението на друг съд което е тенденциозно и е игра на адвокатите за пари и то големи.Страсбург защо не осъди Гърция за нарушаване на правата на човека,гледате ли новините какво става там,няма съд,няма присъда има бой до спукване,за да има ред.

Анонимен
Анонимен
08.11.2012 8:57 8:57

Тук има убийство. Ти къде си виждал 100 полицаи да ходят да задържат един човек. Жената е права. Какво да прави Чакъра, да стои и да ги гледа. Те са го упрашили повече отколкото трябва. В състояние на паника човек върши грешки и то с единствената цел – самосъхранение. Така че да погледнем фактите в очите – ББ се е направил на мъж, в интервю от 2003-та година той сам признава, че са убили Чакъра. Вчера обаче обяснява други работи. Каквото и да е тук виновен не е само Чакъра и сега държавата трбява да си понесе отговорността!

nafarfori
nafarfori
09.11.2012 10:23 10:23

Da kaje maika mu kakav smiren svodnik be6e To6ko,i kak se razhojda6e s buhalkata iz parkinga na Goliamata Gergana,abe takava smirena du6a be6e,prosto da se 4udi 4ovek 6to taka stana!!!Palen bokluk si be6e i si nameri maistora nai-nakraia,sa6tia be6e i naslednika mu tam Podmola,i toi ne stigna po-dale4e,rano se pensionirat v tozi biznes!!!

Тигър
Тигър
20.11.2022 18:46 18:46

Какво ми го защитавате тоя Чакър той изгорил толкова души ви го защитавате там му е мястото където е сега

КОКО
КОКО
21.11.2022 15:45 15:45

всеки си носи кръста в тоя живот…случайности няма…всичко е съдба…едно определение на съда нищо не означава…

Back to top button