Водещи новиниСпорт

Четири медала за „Мега спорт“ на световното първенство в Италия

Изключителен успех за състезателите по спортна аеробика на хасковския клуб „Мега спорт“ на Световното първенство в град Песаро, Италия, което се проведе от 18 до 22 септември.

Хасковлии извоюваха четири медала – 1 златен, 2 сребърни и 1 бронзов.

Във възрастова група 12-14 години Стефани Лечева спечели бронзов медал. За уникалното си изпълнение, тя получи изключително висока оценка на квалификациите и се класира с първи ранг за финалите.

АеробикаС перфектното си изпълнение и грация, тройката в състав Стефани Лечева, Неда Запрянова и Мария Вълчева извоюваха сребърен медал.

АеробикаСъс сребърни медали се окичиха и групата в състав Неда Запрянова, Мария Вълчева, Стефани Лечева, Теодора Рибарова (СК “АМД”), Виктория Крушарска (СК “АМД”).

АеробикаСветовни шампиони и златни медали в категория групи, старша възраст за Атанас Благоев и неговите съотборници от СК “АМД” К. Костова, Х. Златанова, А. Мишинков, М. Джамбова.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button