Любопитно

Хасковлия постави огромен билборд на Тодор Живков

Плакат на Тодор ЖивковОгромен плакат на Тодор Живков от няколко дни буди любопитството на хасковлии, минаващи по булевард „Васил Левски“.

Портретът на бившия първи поставил собственик на автосервиз. Той сподели, че идеята му хрумнала по повод 10 ноември, когато комунистическият вожд е свален от власт.

Искам повече хора да си спомнят с носталгия за комунизма и отминалото време. Трябва да помним историята, смята бизнесменът. Тази година ще се навършат 23 години от падането на комунистическия режим в България.

Билбордът на Тодор Живков се вижда отдалеч и веднага предизвикал вниманието на преминаващите по пътя коли. Работниците в сервиза споделиха, че откакто се появил, десетки хора спирали, за да се снимат за спомен с някогашния лидер.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

8 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Гражданин
Гражданин
10.11.2012 20:57 20:57

Браво Гено,дано и други да те последват…

фифи
фифи
12.11.2012 6:11 6:11

аз го харесвам по негово време бяхме штастливи а спорта беше във възход хората бяха по здрави имаше грижа за обикновенния човек имаше много деца бяхме усмихнати и нахранени поздравявам този който се е сетил че народа наистина милее за този човек не съм комунистка за което съжалявам

само така!
само така!
14.11.2012 14:00 14:00

По негово време България беше жива…хората бяха щастливи, имаше сигурност и работа за всички. Имахме един истински ръководител- обичан от народа си и уважаван от останалите народи. Сега картинката е жалка…няма смисъл даже дас е коментира…то се вижда какво се случва в последните 20 години. България е тотално ограбена и продължава да бъде ограбвана, никой не се интересува от това как живеят хората, как се чувстват…България стана една бедна държавица, подигравана и тъпчена от всеки!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Анонимен
Анонимен
15.11.2012 13:43 13:43

Да , бяха щастливи , защото не знаеха как политическата върхушка на чело с бай Тошо го е ограбвала цели 50 години . Къде са пенсионните фондове и здравните фондове на народа .Вси4ко се изнесе на вън но никой няма смелост да раздърпа възела , зашото и тези които са на върха са си пак старите /нови , независимо как се наричат . Комунистите пак си управляват, само че вече с нови имена . А простия народ да си милува за ТАто и да си спомня „колко било хубаво“.Той кервана си върви , кучетата си лайат , и няма промяна .

123
123
16.11.2012 13:42 13:42

Промяна няма, няма и да има.Политическата върхушка може и да е ограбвала народа,но народа беше доволен,защото имаше работа за всички.Нямаше гладни хора,нямаше самоубийства от глад.Лечението беше безплатно и качествено.Който искаше да работи допълнително -приеха Указ 56.Който пък работеше, имаше реализация на произведената продукция- осигуряваше се изкупуването от място.Ех имаше и такива,които пишеха доноси срещу тези, които работеха,че забогатявали незаконно.Те пък същите- незаконно забогателите,или ринеха с извинение кравешки лайна, или пилешки или превиваха гръб над нивята, но бяха доволни,защото имаше за всичко.Нямаше за „Мерцедеси“ или БМВ-та, но сега кой ги кара?
Така,че с уважение към един за някои неук човек, но за други Човек!!!

тато
тато
19.11.2012 11:08 11:08

бойко бойко,и компания ни оправят сега грабят лакомите псета та пушек се вдига.Абе това не мога да разбера как можеш да крадеш от собсвения си джоб,ако си крадец ходи от други държави да крадесш,ако си мъж,никога няма и да можеш,зашото ще ти е..т м….а,.Итая камила цецка,и тоз цветанов,и ва прасе искра фидосова,са бахти подбраните творби,

noname
noname
24.11.2012 12:09 12:09

adasdasdsa

гражданка
гражданка
21.12.2012 16:35 16:35

Щом толкова са ,,крали,, комунистите защо ние простосмъртните имахме всичко,какво му трябва на човек добро здравеопазване добра храна и работа.А сега болниците станаха магазини без пари няма дори да те прегледат.На това ако му казвате добро здравеопазване…….

Back to top button