Регион

Роми вилнеят в центъра за спешна помощ в Свиленград

Агресия в Спешна помощАгресивни роми са нападнали центъра за Спешна помощ в Свиленград тази нощ и изпочупили част от инвентара.

Това станало след като екипът отказал да се отзове на повикване за пиян пациент. Тогава двама мъже нахлули в сградата на филиала в местната поликлиника и започнали да чупят. Те потрошили стъклото на вратата и една от лампите, съобщи за Haskovo.info началникът на ЦСМП – Хасково д-р Петя Радева.

Служителите на Спешна помощ успели да извикат полиция. Униформените са задържали двамата агресори. Те имат и предишни подобни прояви.

Двамата нападатели са братовчеди. Единият е на 33, а другият – на 26 години. Пред полицаите те обяснили, че не помнят как са стигнали до Спешно помощ, където на по-големия, който е епилептик, е поставена инжекция.

По-късно днес двамата братовчеди Стоян и Петър бяха изправени пред Районния съд в Свиленград по указа за борба с хулиганството. Стоян, който е счупил стъклата и лампите, беше глобен с 300 лева, а Петър – със 150 лева.

Видео Вижте още във видео репортажа

 Агресия в Спешна помощ  Агресия в Спешна помощ

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
niko
niko
11.11.2012 21:54 21:54

ами те с тия наказания,другия път ще убият някой без да им пука

Back to top button