Хасково

Депутати поддържат фигура с гребен тренажор

ФитнесътДепутатите от ГЕРБ Иван Петров и Румен Данев започнаха деня си с лека тренировка на новия открит фитнес в двора на хасковската Професионална гимназия по дървообработване и строителство „Цар Иван Асен ІІ“. Един след друг двамата се качиха на гребния тренажор.

„Уредът е много добър. Натоварва коремните мускули, тези на гърба и на краката“, коментира Иван Петорв. Веднага след него умения в спорта показа и Румен Данев.

Двамата депутати и главният експерт на МФВС за областите Хасково и Кърджали Силвия Тенчева похвалиха инициативата на директора на гимназията Александър Батимов.

Фитнесът„Фитнес залата, която имаме, се оказа недостатъчна, за да задоволи спортните изисквания на младежите. Затова решихме да разширим комплекса. Вместо учениците да пушат в свободното си време, по-добре да спортуват„, каза Батимов.

Освен с гребен тренажор Street фитнесът разполага и с дъска за коремни преси,  шведска стена, гимнастическа успоредка и висилка. Ще бъдат монтирани още три уреда, както и трап за висок скок, уточни Батимов.

 

Фитнесът Фитнесът

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Иван Кирилов
Иван Кирилов
12.11.2012 19:16 19:16

КАК НЕ ВИ Е СРАМ,ГОСПОДА УПРАВЛЯВАЩИ В СЕЛО БИСЕР ЦАРИ ПЪЛНА НЕРАЗБОРИЯ С РАЗДАВАНЕ НА ТЕЛЕВИЗОРИ И ПЕРАЛНИ,А ВИЕ СТЕ КАЧЕНИ ПО УРЕДИТЕ. ЗЛатка и Ангелов раздават помощите само на едни и същи хора,целия обществен съвет са с телевизори,а на вас не ви пука….

Анонимен
Анонимен
12.11.2012 21:00 21:00

Циркаджии по подобие на шефа си. Аман!

Back to top button