Регион

В Димитровград БЧК започна раздаването на храните от втория транш

Раздаване на помощитеРаздаването на храните от втория транш от интервенционните запаси на Европейския съюз стартира в Димитровград, съобщи директорът на Областния съвет на БЧК В Хасково Минка Мечеринкова.

Доброволци на хуманитарната организация са включени в кампанията в помощ на социално слаби лица и семейства. Предстои раздаването на хранителните продукти и в другите общини, за което ще информираме своевременно, каза още Мечеринкова. Съдействие оказват и местните власти.

Както Haskovo.info писа, на всеки от правоимащите се полагат по 5 кг. брашно, 5,5 кг. ориз, 1,5 кг. спагети, 0,8 кг. макарони, 0,200 кг. бисквити, 8 кг. захар, 7 литра олио, 12 кг. леща, 2 кг. конфитюр, 1 кг. картофено пюре на прах, 1,5 кг. пчелен мед и 0,250 кг. кафе тип „Инка“.

Тези, които не са взели пакетите от миналия транш, могат да ги получат сега, припомнят от БЧК.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button