Хасково

Полицай ранен при операция по залавяне на наркопласьори

Полиция, илюстрацияВ истински филмов екшън се е превърнало задържането на трима наркопласьори от Димитровград и тяхна съгражданка, които са били следени от полицаите по сигнал, че разпространяват наркотици.

Вчера криминалистите от Хасково и Димитровград извършили съвместна проверка  на 24-годишен димитровградчанин, за когото имали информация, че съхранява и разпространява марихуана от квартирата си на улица „Химик“.

Около 17:30 часа пред блока на мъжа, органите на реда задържали познатият им по линия на наркотиците 23-годишен мъж от града, като при личния му обиск откриват 0,5 грама марихуана. Час по-късно пред блока на 24-годишния наркопласьор пристигнал с лек автомобил БМВ и друг познайник на полицейските служители –19-годишен младеж.

При вида на полицаите, тийнейджърът не се е подчинил на разпорежданията им за проверка и рязко потеглил с колата назад като е повлякъл и съборил на земята с автомобила главен полицай Писаров. Въпреки това продължил движението си на заден ход и ударил 3 паркирани на улицата автомобили. За спирането му полицаите са счупили предния ляв прозорец, като през това време димитровградчанинът е направил опит да изхвърли през колата черен полиетиленов плик със 100 грама марихуана. След задържането му в него е открито още 5 грама от същото наркотично вещество.

В хода на операцията, отново пред блока на улица „Химик“ е задържана и 28-годишна жена от града, в която е открит отрязък от саморъчно свита цигара с мирис на марихуана. Последвали са процесуално-следствени действия по претърсване жилището на 24-годишният димитровградчанин, където са открити 8 грама изсушена листна маса, реагираща при полеви наркотест на марихуана, електронна везна и 860 лева. Всички лица, познати на полицейските служители по линия на съхранение и разпространение на наркотика са задържани до 24 часа по образуваното досъдебно производство.

Пострадалият полицай е прегледан в ЦСНМП – Димитровград със съмнения за скъсано сухожилие на дясна ръка. Освободен за домашно лечение. Работата по случая продължава.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
14.11.2012 14:12 14:12

Простотията и наглоста на тия пошляци расте и няма да спре,докато не започнат полицаите да стрелят на месо.На тоя 19 годишния да му го начукат всичко това в задника,да е*а и простотии,само боя оправй нещата…

Back to top button