Регион

Дядо плати 2 000 лева, за да отърве дъщеря си от ареста

Телефон, илюстрация82-годишен мъж от Свиленград е станал жертва на телефонни измамници, съобщават от Областната дирекция на МВР в Хасково.

Вчера около 11 часа на домашния телефон на стареца позвънил непознат мъж. Той съобщил, че дъщеря му и зет му са катастрофирали, при което са ударили дете, което е настанено в болницата. За да не бъдат вкарани в ареста били нужни средства.

Непознатият измамник препоръчал на свиленградчанина да събира парите, а той щял да му изпрати човек, който да ги вземе. Възрастният мъж изкарал наличните си 2 000 лева и ги предал пред дома си на непознато лице на възраст около 35-40 години.

От полицията за пореден път призовават гражданите да не предават пари на непознати хора преди да се консултират с близките си или с органите на реда.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button